Pindúr pandúrok

2013.02.05 14:47

A sorozat három főszereplője gyakorlatilag még óvodás korú, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy lefekvés előtt mindennap legalább egyszer megmentsék a világot. A pindúr pandúrok – a rajzfilmtörténet három legharciasabb amazonja – apjuknak (vagy feltalálójuknak), Utónium professzornak köszönhetően szuper-képességekkel rendelkeznek, és mindig készen állnak, ha városuk Bogárfalva (Townsville) Bogármestere a segítségüket kéri, amikor óriási szörny riogatja a lakókat, vagy amikor egy őrült lángelme sorra kutyákká változtatja a békés polgárokat. Segítenek amikor elrabolják a Bogármestert, vagy ha egy uborkásüveg nem nyílik ki.


 

Sziporka (Blossom) a rózsaszín szemű, rózsaszín ruhájú, vörös hajú, piros masnit viselő 'okoska', a csapat vezetője. Általában ő veszi fel a forródrótós játéktelefont, amin a Bogármester hívja fel őket vészhelyzet esetén. Sokszor neki jutnak az eszébe a jó ötletek és a nagy tervek. A túlzott okoskodása miatt szokták bántani.

Puszedli (Bubbles) világoskék ruhájú, világoskék szemű, szőke hajú, igazi kislány. Plüssállatai közül kedvence Okti, a lila polip, aki sok epizódban feltűnik. Szeret csinos lenni, sokszor ragaszkodik a szeretethez, a sajnálathoz.

Csuporka (Buttercup) a pandúrok legerősebb tagja a világoszöld szemű, világoszöld ruhájú, fekete hajú kislány. Teljes ellentéte Puszedlinek: harcias, nem kedveli a kislányos dolgokat, szeret verekedni.

 

—————

Vissza