Photoshoppal keresztszemes minta

2015.02.21 09:52

Nem tudom tudjátok e, de a keresztszemes újságok és minták aranyárban mennek. Sokszor annyiba kerül a minta, amennyit max. kiadna az ember egy egész képért, és akkor abból csak egy kissebb, 15x15 cm-es kép lesz. Igaz a net tele van mintákkal, de amit nagyon szeretne az ember, az tuti nincs meg. Tipikus "Murphy" eset.... Persze lehet rajzolni mm papírra, vagy kockás füzetbe, de az elég időigényes, és nem is 100 %-ig pontos. Vannak a neten ingyenesen kipróbálható minta készítők, de csak óriás méretben nem esik szét a kép. Én legalább is hiába próbálgattam... Ez miatt gondolom a megvásárolható verziójuk sem lehet sokkal jobb, hisz a működésük ugyanaz, mégha egy két plusz lehetőség elérhető is bennük.

Az új technika, amit kipróbáltam (és most nagyon tetszik) nem más, mint a Photoshoppolás! Ezt legalább elmenthetem, később bárhogyan egyszerűen átszerkeszthetem, módosíthatom a mintákat, és bármikor nyomtathatok újat, ha a sok használattól elkopna az eredeti.
Igaz, egy bő nap ráment, mire rájöttem minden kis apróságra, de remélhetően ezentúl gyorsan elkészíthetem a kedvenc képeimhez a mintát! Ja, és persze akkorában, amekorrában akarom!

A kiszemelt téme Santoro Gorjuss™ -lett. Már régóta kiszemeltem egy ilyen táskát, nekem nagy favoritom most ez a képi világ. https://images.clipartpanda.com/smiley-face-transparent-background-smiley-face.jpg

Kísérleti képem ez a szivecskés lett:

Az elkészült leszámolható minta:

Közelebbről:

Mivel 200x200 öltéses a kép, így egy kicsit várni kell rá, de ha kész felteszem ide is, hogy megnézhessétek a végeredményt. Remélem tetszeni fog! Ha igény lesz rá, a technikát szívesen felteszem a kérdések és válaszok részhez!

—————

Vissza